Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 31 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 456
  1. משתמש מנוסה
    יוסי -

אתה מסתכל רק על הכוונת. לא מבין את פשר הכיוון של אריק עליך.
    אתה מחכה לאיזשהו סימן, הוראה שלא מגיעה.

לפתע, "תתכופף ילד!" צורח אריק אל תוך מכשיר הקשר.
    אתה מתכופף בזריזות מפליאה. אתה שומע את הכדור רב העוצמה שורק מעליך וחותך את האוויר.
    אתה לא מבין את פשר הירייה.

'אולי זה היה מבחן תגובה? ' אתה שואל את עצמך. 'אבל למה שיסכן את החיים שלי? ' אתה לא מבין.
    אתה מסתובב ואז אתה רואה את הדבר שמדהים אותך - במרחק 200 מ' ממך, אתה רואה שלושה חיילים רוסים שרויים על הרצפה, ללא רוח חיים.

זה פשוט מדהים, ירייה אחת, שלוש גופות. אתה לא מאמין.
    "כמו שאני אומר, אין צלף טוב ממני!" צוהל אריק.
    למרות גילו המופלג של המחכ"ל (57) אתה מרגיש את הפן הילדותי שבקולו. אתה מבין אז, שהשטח, הרובה והסכנה הם אחיו היחידים!
    מוזר שאתה מרגיש תמיד את אותה ההרגשה.

"בני, " אומר אריק, " יש משהו שאני חייב לספר לך... הבוגד נמצא וחוסל."
    "אתה לא תאמין מי זה היה, זה היה לא אחר מאשר פרד לובלין! תת - אלוף בכיר ביותר בזרוע היבשה אשר היה כמו בן בשבילי!" הוא אומר.

נשימתך נעתקת מגופך.

מה תעשה?
    <span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by PokerFace@Mar 30 2009, 04:48 PM
    יוסי -

אתה מסתכל רק על הכוונת. לא מבין את פשר הכיוון של אריק עליך.
    אתה מחכה לאיזשהו סימן, הוראה שלא מגיעה.

לפתע, "תתכופף ילד&#33;" צורח אריק אל תוך מכשיר הקשר.
    אתה מתכופף בזריזות מפליאה. אתה שומע את הכדור רב העוצמה שורק מעליך וחותך את האוויר.
    אתה לא מבין את פשר הירייה.

&#39;אולי זה היה מבחן תגובה? &#39; אתה שואל את עצמך. &#39;אבל למה שיסכן את החיים שלי? &#39; אתה לא מבין.
    אתה מסתובב ואז אתה רואה את הדבר שמדהים אותך - במרחק 200 מ&#39; ממך, אתה רואה שלושה חיילים רוסים שרויים על הרצפה, ללא רוח חיים.

זה פשוט מדהים, ירייה אחת, שלוש גופות. אתה לא מאמין.
    "כמו שאני אומר, אין צלף טוב ממני&#33;" צוהל אריק.
    למרות גילו המופלג של המחכ"ל (57) אתה מרגיש את הפן הילדותי שבקולו. אתה מבין אז, שהשטח, הרובה והסכנה הם אחיו היחידים&#33;
    מוזר שאתה מרגיש תמיד את אותה ההרגשה.

"בני, " אומר אריק, " יש משהו שאני חייב לספר לך... הבוגד נמצא וחוסל."
    "אתה לא תאמין מי זה היה, זה היה לא אחר מאשר פרד לובלין&#33; תת - אלוף בכיר ביותר בזרוע היבשה אשר היה כמו בן בשבילי&#33;" הוא אומר.

נשימתך נעתקת מגופך.

מה תעשה?
    &#39;&#39;תת אלוף פרד לובלין ?&#33;&#39;&#39;
    אני אומר בפה פעור .
    &#39;&#39;כולם כאן בוגדים , חייבים לעשות סריקה בצבא .. &#39;&#39;
    אני אומר ונאנח , &#39;&#39;אריק , שנפנה את הרוסים מכאן?&#39;&#39;
    אני אומר לו במבט מלא אושר , ומתחיל לירות על הרוסים .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    יוסי -

"אני איתך&#33;" הוא קורא. " יש לך נשמה של נמר, מהירות קליטה של תאו ומוח של קוברה, בדיוק מה שצריך במקצוע הזה&#33;" הוא מציין.
    אתה מרגיש מאושר מתמיד. לקבל מחמאה כזאת, ועוד מהמחכ"ל&#33;

אתה ממשיך ומגלה שנישארו רק שני חיילים רוסים חסרי אונים שאותם אתה הורג בקלות.
    אתה בודק שהחניך שלך בסדר. יופי, הוא בסדר.

"עבודה טובה רב טוראי&#33;" קורא אריק. "פינינו את איזור לחימה A&#33; נשארו רק עוד 25 אותיות."
    "בוא נעבור לאזור B&#33;" אתה קורא מיד.

אתה ממשיך לרוץ מגיע לאזור B, כך כינה אותו אריק.
    אתה רואה שם גדוד טנקים. ענק. 26 טנקים או משהו כזה.
    "לא יכול להיות&#33;" אומר אריק. "איך הם יכלו להעביר כמעט 30 טנקים במטוסים?&#33;"

"אלא אם כן, " אתה קוטע אותו. "אלא אם כן מישהו עזר להם עם המבצע הזה עוד הרבה לפני."

"אתה צודק&#33;" הוא אומר. "תגיד ג&#39;ונסון, הבחנת באיזושהי התנהגות יוצאת דופן במהלך הטקס שלך?"

מה תענה לו?

*יוסי, אנא חזור לטקס החלפת הדרגות שלך, עמ&#39; 8.
    הרמז הודגש בשבילך.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by PokerFace@Mar 30 2009, 05:00 PM
    יוסי -

"אני איתך&#33;" הוא קורא. " יש לך נשמה של נמר, מהירות קליטה של תאו ומוח של קוברה, בדיוק מה שצריך במקצוע הזה&#33;" הוא מציין.
    אתה מרגיש מאושר מתמיד. לקבל מחמאה כזאת, ועוד מהמחכ"ל&#33;

אתה ממשיך ומגלה שנישארו רק שני חיילים רוסים חסרי אונים שאותם אתה הורג בקלות.
    אתה בודק שהחניך שלך בסדר. יופי, הוא בסדר.

"עבודה טובה רב טוראי&#33;" קורא אריק. "פינינו את איזור לחימה A&#33; נשארו רק עוד 25 אותיות."
    "בוא נעבור לאזור B&#33;" אתה קורא מיד.

אתה ממשיך לרוץ מגיע לאזור B, כך כינה אותו אריק.
    אתה רואה שם גדוד טנקים. ענק. 26 טנקים או משהו כזה.
    "לא יכול להיות&#33;" אומר אריק. "איך הם יכלו להעביר כמעט 30 טנקים במטוסים?&#33;"

"אלא אם כן, " אתה קוטע אותו. "אלא אם כן מישהו עזר להם עם המבצע הזה עוד הרבה לפני."

"אתה צודק&#33;" הוא אומר. "תגיד ג&#39;ונסון, הבחנת באיזושהי התנהגות יוצאת דופן במהלך הטקס שלך?"

מה תענה לו?

*יוסי, אנא חזור לטקס החלפת הדרגות שלך, עמ&#39; 8.
    הרמז הודגש בשבילך.
    &#39;&#39;שאני חושב על זה עכשיו , מפקד חיל הים , לא הוריד את העיניים שלו ממני , והוא דיבר בפלאפון בצורה חשודה ..&#39;&#39;
    אני אומר , ומנסה לזרוק רימונים על הטנקים , וגם מתחת לטנקים .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. משתמש מנוסה
    יוסי -

"אוקיי," אומר אריק. "אז לך ולי יש עבודה יותר חשובה לעשות מאשר להלחם&#33;" הוא קורא.

"עכשיו, מה אתה מעדיף, לבוא איתי או להמשיך להלחם?" הוא שואל.
    בדיוק רגע לאחר מכן נשמע קול ממכשיר הקשר.

"המפקד&#33; אנחנו שרויים בקרב קשה&#33; נשארנו רק 10 בחיים&#33; אנחנו נלחמים נגד מאות&#33; אנחנו מעקבים אותם כמה שאפשר&#33;" אומר החניך.

לפתע אתה שומע את הרעש החזק והמנחם מעט של מטוסי הקרב האמריקנים. התגבורת הגיעה, סוף סוף&#33;

במה תבחר?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by PokerFace@Mar 30 2009, 05:09 PM
    יוסי -

"אוקיי," אומר אריק. "אז לך ולי יש עבודה יותר חשובה לעשות מאשר להלחם&#33;" הוא קורא.

"עכשיו, מה אתה מעדיף, לבוא איתי או להמשיך להלחם?" הוא שואל.
    בדיוק רגע לאחר מכן נשמע קול ממכשיר הקשר.

"המפקד&#33; אנחנו שרויים בקרב קשה&#33; נשארנו רק 10 בחיים&#33; אנחנו נלחמים נגד מאות&#33; אנחנו מעקבים אותם כמה שאפשר&#33;" אומר החניך.

לפתע אתה שומע את הרעש החזק והמנחם מעט של מטוסי הקרב האמריקנים. התגבורת הגיעה, סוף סוף&#33;

במה תבחר?
    &#39;&#39;לבוא איתך .&#39;&#39;
    אני אומר לו , ומדבר אל מכשיר הקשר , &#39;&#39;התגבורת הגיעה , מקווה שתסדרו , אני כאן עם אריק .&#39;&#39;
    אני אומר , ויוצא לדרך עם אריק .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    יוסי -

אתה עולה איתו על המטוס הקטן.
    אחרי כמעט שלוש שעות טיסה, אתם מגיעים אל היעד - הבניין שבו תרצה לסיים את הקריירה שלך, &#39;הבניין הממשלתי &#092; צבאי של האומות המאוחדות באמריקה&#39;.
    אתם נכנסים וכולם מסתכלים על אריק כאילו ראו רוח רפאים.
    אריק לא מתרגש ולא מפנה את מבטו אפילו הוא רק אומר לאישה בלונדינית אחת : "ג&#39;נין, תכיני שני קפה הפוך חזק". האישה ניגשת מיד לעבודה.

אתם הולכים ישר למשרד של לי שלטון. אריק פותח את הדלת במהירות ואתם מגלים בפנים את המחכ"ל הזמני מדבר בטלפון. הוא מיד מנתק את השיחה, נעמד ומצדיע ביראת כבוד.

"לי, אני יודע שאתה תמיד תהיה נאמן לי&#33;" אומר אריק מקגיבן. "ברצוני לבקש בקשה אחת בתור המחכ"ל ממך. " אומר אריק. "אני יודע שיש לך טיפת ניסיון במודיעין. אני רוצה שעד היום בשעה 18:00 יהיה על השולחן במשרד שלי, אה ד"א, אתה צריך לפנות את המשרד, אני רוצה שתהיה רשימה של כל השיחות היוצאות של מפקד חיל הים בין התאריכים ה-1 לספטמבר עד היום." הוא אומר.
    אתה חושב שלי שלטון עומד להתפרץ אבל לפתע,
    "מה שתרצה המפקד&#33;" הוא קורא, עדיין מצדיע.

"עוד בקשה קטנה, תארגן חדר מלחמה לשעה 20:00 במידה והרשימה תהיה אצלי עד שש. אני רוצה לתפוס את מפקד חל הים עם המכנסיים למטה&#33;" הוא אומר.

אתם יוצאים משם.
    "יש לך עובדים נאמנים מאוד&#33;" אתה אומר בגאווה. "למד אותי איך הפכת אותם לנאמנים שכאלה." אתה מבקש.
    "זה הכל אישיות, אני התחברתי אליהם, לי היה חניך שלי כשהייתי בדיוק בגיל שלך, הוא היה החניך המצטיין שלי." הוא אמר.

"ד&#39;א, תרצה להיות בחדר מלחמה בפעם הראשונה והלא אחרונה בחייך?" הוא שואל בחיוך.

מה תענה?

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by PokerFace@Mar 30 2009, 05:32 PM
    יוסי -

אתה עולה איתו על המטוס הקטן.
    אחרי כמעט שלוש שעות טיסה, אתם מגיעים אל היעד - הבניין שבו תרצה לסיים את הקריירה שלך, &#39;הבניין הממשלתי &#092; צבאי של האומות המאוחדות באמריקה&#39;.
    אתם נכנסים וכולם מסתכלים על אריק כאילו ראו רוח רפאים.
    אריק לא מתרגש ולא מפנה את מבטו אפילו הוא רק אומר לאישה בלונדינית אחת : "ג&#39;נין, תכיני שני קפה הפוך חזק". האישה ניגשת מיד לעבודה.

אתם הולכים ישר למשרד של לי שלטון. אריק פותח את הדלת במהירות ואתם מגלים בפנים את המחכ"ל הזמני מדבר בטלפון. הוא מיד מנתק את השיחה, נעמד ומצדיע ביראת כבוד.

"לי, אני יודע שאתה תמיד תהיה נאמן לי&#33;" אומר אריק מקגיבן. "ברצוני לבקש בקשה אחת בתור המחכ"ל ממך. " אומר אריק. "אני יודע שיש לך טיפת ניסיון במודיעין. אני רוצה שעד היום בשעה 18:00 יהיה על השולחן במשרד שלי, אה ד"א, אתה צריך לפנות את המשרד, אני רוצה שתהיה רשימה של כל השיחות היוצאות של מפקד חיל הים בין התאריכים ה-1 לספטמבר עד היום." הוא אומר.
    אתה חושב שלי שלטון עומד להתפרץ אבל לפתע,
    "מה שתרצה המפקד&#33;" הוא קורא, עדיין מצדיע.

"עוד בקשה קטנה, תארגן חדר מלחמה לשעה 20:00 במידה והרשימה תהיה אצלי עד שש. אני רוצה לתפוס את מפקד חל הים עם המכנסיים למטה&#33;" הוא אומר.

אתם יוצאים משם.
    "יש לך עובדים נאמנים מאוד&#33;" אתה אומר בגאווה. "למד אותי איך הפכת אותם לנאמנים שכאלה." אתה מבקש.
    "זה הכל אישיות, אני התחברתי אליהם, לי היה חניך שלי כשהייתי בדיוק בגיל שלך, הוא היה החניך המצטיין שלי." הוא אמר.

"ד&#39;א, תרצה להיות בחדר מלחמה בפעם הראשונה והלא אחרונה בחייך?" הוא שואל בחיוך.

מה תענה?
    &#39;&#39;וואו &#33;
    אשמח מאוד &#33;&#39;&#39;
    אני אומר , ואז שוב מוסיף , &#39;&#39;המחכ&#39;&#39;ל אריק מקגיבן&#33;&#39;&#39;
    אני אומר ומצדיע .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    יוסי -

"אין בעיה&#33;" אומר אריק ומוסיף, "סרן ברנדון ג&#39;ונסון&#33; ברכותיי&#33; מונית כרגע לסרן על ידי המחכ"ל אריק מקגיבן." הוא אומר ומצחקק.

אתה מוכן לטקס?

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by PokerFace@Mar 30 2009, 05:40 PM
    יוסי -

"אין בעיה&#33;" אומר אריק ומוסיף, "סרן ברנדון ג&#39;ונסון&#33; ברכותיי&#33; מונית כרגע לסרן על ידי המחכ"ל אריק מקגיבן." הוא אומר ומצחקק.

אתה מוכן לטקס?
    &#39;&#39;ס..ס..סרן?&#39;&#39;
    אני אומר , &#39;&#39;אשמח לשרת אותך ואת אמריקה &#33; אני נשבע אמונים , אני מוכן לטקס &#33;&#39;&#39;
    אני אומר ומצדיע .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה
    יוסי -

אתה ואריק צועדים עד שאתם מגיעים לאולם המרכזי.
    הכל כבר מאורגן. כולם יושבים שם כבר. כולל מפקד חיל הים&#33;

הטקס

הכרוז עולה על הבמה.
    כולם נדהמים לראות את אריק מקגיבן עולה יחד איתך&#33;
    הם לא מאמינים ומתחילים להתלחשש ביניהם.

"אולי תשתקו&#33;" צועק אריק לפתע. "יש כאן רב טוראי לשעבר שרוצה לעלות דרגה&#33;" הוא אומר.

הכרוז מתחיל לדבר.
    "זה לא מובן מאליו שטוראי צעיר יהפוך בשנה אחת בלבד לסרן, בכלל לא. אתה בין הסרנים הצעירים ביותר בהיסטוריה של ארה"ב." הוא אומר.

"עכשיו נעבור לטקס ההשבעה. חזור אחריי:

אני נשבע, לשמור אמונים למדינתי - ארה"ב ולצבאי - הצבא המאוחד של אמריקה.
    מעת קבלת הדרגה אני אעשה ככל שביכולתי להגן על המולדת ועל חניכיי.
    אני כעת מחויב לנשיא, האדון ג&#39;יימס אוקספורד ולמחכ"ל," הכרוז מהסס מעט. "ולמחכ"ל אריק מקגיבן.
    אמן." הוא אומר לבסוף.

12. משתמש מנוסה
    &#39;&#39;אני נשבע, לשמור אמונים למדינתי - ארה"ב ולצבאי - הצבא המאוחד של אמריקה.
    מעת קבלת הדרגה אני אעשה ככל שביכולתי להגן על המולדת ועל חניכיי.
    אני כעת מחויב לנשיא, האדון ג&#39;יימס אוקספורד ולמחכ"ל אריק מקגיבן &#33; אמן .&#39;&#39;
    אני אומר ומצדיע .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    יוסי -

טוב מאוד.

"לטקס הענקת הדרגות יעלו - מפקד חייל היבשה מר. גרגורי פק והאדון הנכבד, המחכ"ל של צבא האומות המאוחדות, אריק מקגיבן&#33; " אומר הכרוז.
    אתה מתרגש יותר מתמיד.

הם שמים עליך את הדרגות החדשות. אתה מאושר מאוד.

לבסוף -
    "אני מכריז כעת על רב טוראי ברנדון ג&#39;ונסון כעל סרן ברנדון ג&#39;ונסון&#33;"
    "תם הטקס&#33;" קורא הכרוז.

*ברכותיי יוסי, קודמת לדרגת סרן. יש לך 16 נק&#39; ברקורד. כידוע, בכל קידום נוספות לך אפשרויות חדשות&#33;

אפשרויות חדשות:

1. מפקח על פלוגה שמתחתיך (70 -100 אנשים) עם היכולת לחלק פקודות ולתת הוראות.
    2. אפשרות להחליף חבילות בין משימה למשימה.
    3. הוספת 15 נק&#39; לדיוק, 25 נק&#39; לכושר גופני
    4. קשר מיידי עם אלוף משנה טימותי אברהמס, המפקד הבכיר שלך.
    5. משכורת תקופתית של 3000&#036; למבצע &#092; משימה &#092; פעולה &#092; פרק זמן שאני אחליט עליו.
    6. אפשרות לקניית הנשק החדש והבכיר יותר בחבילה 1, שייחשף בהודעה הבאה.

יוסי , אני מבקש שהתגובה הבאה שלך תהיה חוות דעת קצרה על המשחק עד כה.
    בתגובה הבאה ייחשף כלי הנשק הבא בחבילה 1.

מקווה שתעשה את התפקיד שלך על הצד הטוב ביותר , ליעד.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by PokerFace@Mar 30 2009, 06:04 PM
    יוסי -

טוב מאוד.

"לטקס הענקת הדרגות יעלו - מפקד חייל היבשה מר. גרגורי פק והאדון הנכבד, המחכ"ל של צבא האומות המאוחדות, אריק מקגיבן&#33; " אומר הכרוז.
    אתה מתרגש יותר מתמיד.

הם שמים עליך את הדרגות החדשות. אתה מאושר מאוד.

לבסוף -
    "אני מכריז כעת על רב טוראי ברנדון ג&#39;ונסון כעל סרן ברנדון ג&#39;ונסון&#33;"
    "תם הטקס&#33;" קורא הכרוז.

*ברכותיי יוסי, קודמת לדרגת סרן. יש לך 16 נק&#39; ברקורד. כידוע, בכל קידום נוספות לך אפשרויות חדשות&#33;

אפשרויות חדשות:

1. מפקח על פלוגה שמתחתיך (70 -100 אנשים) עם היכולת לחלק פקודות ולתת הוראות.
    2. אפשרות להחליף חבילות בין משימה למשימה.
    3. הוספת 15 נק&#39; לדיוק, 25 נק&#39; לכושר גופני
    4. קשר מיידי עם אלוף משנה טימותי אברהמס, המפקד הבכיר שלך.
    5. משכורת תקופתית של 3000&#036; למבצע &#092; משימה &#092; פעולה &#092; פרק זמן שאני אחליט עליו.
    6. אפשרות לקניית הנשק החדש והבכיר יותר בחבילה 1, שייחשף בהודעה הבאה.

יוסי , אני מבקש שהתגובה הבאה שלך תהיה חוות דעת קצרה על המשחק עד כה.
    בתגובה הבאה ייחשף כלי הנשק הבא בחבילה 1.

מקווה שתעשה את התפקיד שלך על הצד הטוב ביותר , ליעד.
    &#39;&#39;אריק , בוא נתפוס את המפקד של חיל הים .&#39;&#39;
    אני לוחש לאריק , ומכין את האקדח הקטן שלי .
    -----
    משחק מאוד יפה , טוב , העלילה מצויינת , המשחק מאוד טוב , גם הוא מציאותי , ועם חיילים .
    תמשיך כך &#33;^^

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    יוסי -

"עוד לא, תשאיר את האקדח בנידן." הוא אומר. הוא מחייך. "אנחנו הולכים לעשות לו את תרגיל הביצה המסריחה שעשו לארקליין ב-73&#39;" הוא אומר. אתה זוכר את התרגיל.

הגנרל ארקליין, שהיה גם ראש אגף התכנונים והמבצעים ישב בחדר מלחמה ולפתע הראו לו רשימת שיחות טלפונים ותמלילי שיחות ממורקרים. הוא ישר הבין מה קרה וכשהוא ניסה ללכת משם, המשטרה כבר הייתה בדלת.

אתם מגיעים למשרד של אריק.
    "תעזור לי למרקר ילד&#33;" הוא אומר. "כל דבר שנראה לך רוסי או חשוד." הוא אומר ומצחקק.

אתה מתחיל לעבור על הרשימה.
    אתה ישר עובר לשעה של הטקס. "לא לא לא, " הוא אומר. "בנאדם חכם תמיד מתחיל מההתחלה." הוא מוסיף.
    אתם מתחילים מההתחלה.
    אתה רואה רשימה של כמה אנשים, ביום המבצע הגדול אתה אפילו רואה את הטלפון של מארק דמיצ&#39;נקו.
    תמליל השיחה:

"תתאבד."

אתה ממשיך לחפש. שום דבר לא נראה חשוד חוץ מהשיחה עם מארק דמיצ&#39;נקו. עד שאתה מגיע ליום הטקס שלך, שבו הפכת לרב טוראי.

יעד שיחה : מארק דמיצ&#39;נקו

תמליל: אני אדבר בקוד טריוולגני. &#39; הזאבים משנים את טרפם בליל הירח המלא - מארנבים הם הולכים על כוכבים. &#39;

אתה לא מבין את הקוד. תנסה לחשוב.
    אתה מעלה כל דבר שעולה לך בראש, "מבצע ההדיפה נקרא מבצע ירח מלא." אומר אריק.
    אתה מנסה להבין, מה זה ארנבים או כוכבים. לפתע אתה נזכר בפסלי הכוכב הענקיים שנמצאים בפתחיהם של שלושה מבנים מרכזיים בארה"ב.

מבנה האו"ם בוושינגטון, מפקדת הסקוטלנד יארד הכללית ולבסוף, הבניין הממשלתי&#33; שבוא אתם נמצאים&#33;

&#39;איך הוא דיבר עוד פעם עם הרוסי המטונף?&#33; &#39; אתה לא מבין.

ארנבים? מה זה?&#33;

נסה לפצח את הקוד והעבר אותו לשפה הרגילה.

*יוסי, לעזרה אתה יכול לפנות אליי במסן או בה"פ.

עמוד 17 מתוך 31 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •